Öğretim Üyelerinden Talep Edilen Hizmet-Danışmanlık ve Konferanslar Hk. DUYURU

Fakültemiz Yönetim Kurulunun 12.02.2024 tarihli toplantısında aldığı 7/31 sayılı karar doğrultusunda;

• PROKOM’ a başvurusu olan öğretim elemanlarının; eğitim, kongre, konferans, görüş isteme, bilirkişilik gibi özel danışmanlık hizmetleri için doldurulan Hizmet Talep Formunun hizmetin talep edildiği tarihten en geç 15 gün öncesine kadar imza ve kaşeleri tamamlanmış olarak Proje ve Özel Hizmetler Koordinasyon Merkezi (PROKOM) a teslim edilmesi gerekmektedir. Belirtilen süreye uymayan başvuruların kabul edilmemesine ve başvuru hakkında herhangi bir işlem yapılmamasına oy birliğiyle karar verilmiştir.

Hastanemiz Yönetim Kurulunun 06.02.2024 tarihli toplantısında aldığı 1/5 sayılı karar ve bu kararı onaylayan Üniversitemiz Döner Sermaye Yürütme Kurulunun 08.02.2024 tarihli ve 1/81 sayılı kararıyla yürürlüğe giren PROKOM Danışmanlık Başvuru Ücretleri aşağıdaki şekilde düzenlenmiştir:

• PROKOM’ a başvurusu olan öğretim elemanlarının; eğitim, kongre, konferans, görüş isteme, bilirkişilik gibi özel danışmanlık hizmetleri bedelsiz olamaz. PROKOM’a başvuruyla ücretlendirme yapılır; bu hizmetlerin minimum bedelleri KDV hariç; profesör kadrosundaki öğretim üyeleri için 12.800,00TL + KDV, doçent kadrosundaki öğretim üyeleri için 9.600,00TL + KDV, diğer öğretim elemanları için 7.200,00TL+ KDV olarak belirlenmiştir.

Bu bedeller her mali yılbaşında güncellenir.